De Nationale Sportweek

Ook Badminton Club IJmond doet mee aan de Nationale Sportweek van 17 t/m 25 september. Kom badmintonnen en neem iemand mee! Wij zorgen voor uitleg, rackets en een training en na afloop voor gezelligheid in Sportcafé Oost.
De “Open Avonden” zijn op dinsdag 20 september en donderdag 22 september vanaf 20.00 uur. Onze vaste speelavonden zijn op dinsdag en donderdag van 20:00 t/m 23:00 uur. We hopen u allen te mogen begroeten bij de gezelligste badmintonclub tijdens de Nationale Sportweek. Maar mocht het deze week toch niet lukken……….dan bent u ook in de weken erna van harte welkom.

Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten. De Sportweek laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. De Nationale Sportweek valt samen met het moment waarop veel verenigingen en clubs hun deuren  opnieuw open zetten; het sportseizoen gaat weer beginnen. Daarom vieren we tijdens de Sportweek in september in heel Nederland de start van het nieuwe sportseizoen!

Tijdens de week openen honderden sportclubs, sportbonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren en verzorgen ze sportclinics, -toernooien en -demonstraties. Verenigingsleden worden via de ‘Ik neem je mee!’ campagne uitgedaagd iemand mee te nemen naar zijn of haar club om samen de start van het sportseizoen te  beleven.