Inspiratiesessie in Sportcafé Oost

Op dinsdag 13 december is onze vereniging “gastheer” voor een inspiratiesessie (workshop/lezing) “Marketing voor sportverenigingen”. Deze zal worden gehouden door Rijnhout Sportconsultancy in Sportcafé Oost. Organisator van deze bijeenkomst is de Gemeente. De sessie start om 19.30 uur en eindigt om 22.00 uur.
Er zullen zo’n 30 vertegenwoordigers van verenigingen en stichtingen uit de gemeente Velsen aanwezig zijn. Vanaf 22.00 uur staat er voor de deelnemers aan de workshop een borrel klaar.

Als “gastvereniging” krijgen wij, de gezelligste badmintonclub, extra aandacht (of met een mooi woord “exposure”) van andere sporters en mensen uit de gemeente voor onze club. Wij hopen op deze manier de deelnemers aan deze inspiratiesessie wat mee te geven van de gezelligheid en sportiviteit van onze club. Wellicht levert dit ook nog nieuwe geïnteresseerden op.