Rabobank Fietsdag 2018: we zijn er weer bij!

Op donderdag 22 maart jl. werd de jaarlijkse Rabo Lente borrel gehouden. Dit is een netwerkbijeenkomst voor bestuursleden van verenigingen en stichtingen uit de IJmond. Het thema van deze editie was ‘Zelfredzaamheid’. Deze Lenteborrel was tevens de aftrap voor de inschrijving van de Rabobank Fietsdag, die dit jaar gepland staat op zondag 10 juni 2018. Namens onze vereniging waren onze secretaris Esther van Luijn en voorzitter Paul van de Keer daarbij aanwezig en hebben ons ook meteen weer aangemeld. Het thema voor dit jaar is “Zelfredzaamheid; wat is de kracht van jouw vereniging”. De club met de meest originele foto ontvangt een extra bijdrage van € 250,- voor de clubkas. Weer een mooie uitdaging voor de BC IJmond!