Wandelen voor een goed doel!

Op 2 april jongstleden heeft de Rabobank tijdens de Lenteborrel laten weten dat er geen Rabo fietsdag meer komt. Er komt iets anders voor in de plaats zodat de verenigingen nog steeds geld kunnen verdienen. Hierover worden jullie nog nader geïnformeerd. Het bestuur heeft daarom het volgende bedacht…we gaan wandelen…en niet zomaar…we gaan wandelen voor een goed doel. BC IJmond gaat deelnemen aan het wandelevenement van IJmuiden…DE VISSENLOOP!

Het afdelingsbestuur KWF Kankerbestrijding Velsen organiseert op zondag 19 mei 2019 voor de vijfde keer de VISSENLOOP IJMUIDEN. Door deel te nemen aan dit evenement steun je KWF Kankerbestrijding en dat is mooi! Want iedereen verdient een morgen…

Het bestuur zou het erg leuk vinden als we met onze club een flink aantal wandelaars op de been kunnen krijgen.  Het idee is geopperd om te gaan wandelen over een afstand van 15 km. Onderweg is er voldoende gelegenheid voor een natje en een droogje en bij de finish krijg je een lekker gebakken visje of een haring. Op het finishterrein zijn er diverse eetkraampjes te vinden en kan er een drankje worden genuttigd. Dit alles onder het genot van een gezellige band.

De start/finishplek is op/naast het terrein van de KNRM, op de Trawlerkade. De kosten bedragen € 10,- (voor de 15 km). Ook zijn er loten te koop (€ 1,- per stuk). De 15 km wandeling start tussen 11.00 en 13.00 uur. Er kan tot 17.00 uur gefinisht worden. Voor verdere informatie, zie www.vissenloopijmuiden.nl

Je kan je aanmelden bij Esther v L (lid Sponsorcommissie Vissenloop) dus… kom uit je luie stoel… en loop voor het goede doel!