Koningstoernooi 2019 – afscheid van Karin & Joke

Dit jaar was het Koningstoernooi op donderdag 25 april…en het was weer beregezellig! Er hadden zich meer dan 30 leden aangemeld voor het toernooi die allen gekleed waren in een oranje en sommigen zelfs in erg originele outfit. De organisatie, in handen van Tinka en Wilca, was ook dit jaar weer vlekkeloos. Deze avond stond echter niet alleen in het teken van Koningsdag maar ook het afscheid van Karin en Joke. Nadat eerst de prijswinnaars, Esther, Sandra, Tessa, Ron W, Ronald & Vincent in het zonnetje waren gezet, werden Karin en Joke naar voren geroepen. Van het bestuur kregen ze een bos bloemen en een presentje. Na dit officiële gedeelte gingen de bitterballen en andere snacks hun ronde maken konden we gaan beginnen met de Bingo, ook dit jaar weer georganiseerd door Bianca, Jolanda & Marjolijn. Er was voor bijna iedereen weer een prijsje. Na de Bingo werd Karin, onze vaste bardame van de dinsdag- en donderdagavonden, nog extra in het zonnetje gezet. Eerst door de spelers van de dinsdagavond die een lied hadden geschreven en voor haar zongen. Na dit mooie lied ontving ze een cadeau van de dinsdagavondspelers. Maar ook de donderdagavondspelers waren haar niet vergeten en hadden voor haar nog een bos bloemen en ook een cadeau. We hebben allemaal haar reactie gelezen in de BC IJmond app. We gaan haar missen! En daarna ging het feest nog lang door… zoals je dat bij de BC IJmond kan verwachten…van de gezelligste badmintonclub!