Badmintonnen tijdens corona!

De donderdagavond begint pas op 27 augustus omdat de hal op 20 augustus al verhuurd was.

Als eerste:

• Ben je verkouden? Blijf thuis.
  • Reinig je handen regelmatig en zorgvuldig. In de hal zal hier voldoende gelegenheid voor geboden worden.
  • Hou voldoende afstand waar mogelijk.

In sporthal Oost:

• Volg de door de gemeente aangelegde markeringen zoals de looprichting op de tribunes en in de kleedkamers.
  • Douchen mag maar zorg ervoor dat je voldoende afstand houd van elkaar.
  • Ook in de kleedkamer willen we dat er voldoende afstand wordt gehouden.

Wat doen wij als Badminton Club IJmond?:

• Het bestuur gaat er voor zorgen dat er op iedere speelavond een lijst wordt gemaakt van alle aanwezige leden.
  • We willen graag dat jullie het fysieke contact vermijden. Denk hierbij aan: geen handen schudden na de wedstrijd, aanmoedigende klopjes op de schouder, etc.
  • Ben je positief getest? Laat het ons weten. Dan kunnen wij andere leden informeren indien nodig.

Hou voldoende rekening met elkaar zodat we met z’n allen kunnen genieten van het badmintonnen.