Rabobank fietsdag 2016

Op zondag 5 juni organiseert de Rabobank weer de jaarlijkse fietsdag voor verenigingen. Leden (en hun familieleden, vrienden, kennissen) kunnen door aan deze gezellige fietsdag mee te doen € 500,- verdienen voor de clubkas van BC IJmond. Met deze € 500,- kunnen wij weer heel veel leuke evenementen organiseren volgend seizoen.We hebben dit jaar 50 mensen nodig die met ons meedoen. We hebben gekozen om de route van 25 km te fietsen. Doen jullie weer mee met ons? Via de deelnemenknop op onze Facebook-pagina kan je ons laten weten met hoeveel personen je meedoet.

Naast fietsen kunnen we ook nog eens 250 euro extra verdienen als we het volgende doen:

Start op Facebook/Twitter een Social Media campagne om fietsers te werven voor jullie vereniging. Maak een selfie en tag @RaboIJmond met#Selfietsie. De club met de meest originele en effectieve campagne ontvangt een extra bijdrage van € 250,- voor de clubkas.

Dit evenement delen op je eigen tijdlijn…. Graag. En denk daarbij aan bovenstaande opdracht

Wij hopen jullie allemaal te zien op 5 juni!

#Selfietsie