WILD-avond op 22 december 2016

Wildavond 2016

Nog een kleine week en dan is het weer tijd om het kalenderjaar op feestelijke manier af te sluiten en wel met onze traditioneel gezellige Wildavond! Staat deze datum al genoteerd in jullie agenda? Want dit gezellige feest willen jullie natuurlijk niet missen!

We zullen als vanouds starten rond de klok van 22.00 uur met een welkomstdrankje. Dan kunnen we alvast gaan proosten op een mooi, sportief en gezond Nieuwjaar. Er kan deze avond natuurlijk eerst gebadmintond worden.

Tijdens de Wildavond zullen er weer twee rondes zijn van onze geweldige loterij. Hoe meer prijzen we hebben, hoe meer winkans. Wij hebben inmiddels al een heleboel mooie prijzen ontvangen, maar mochten jullie iets leuks in de kast hebben staan dan kunnen jullie dit tot de avond zelf nog inleveren bij de feestcommissie.

Het belooft weer een gezellige avond te worden met lekkere hapjes, drankjes, muziek en nog een verrassingsactiviteit.

Dus tot ziens op de Wildavond!