Ook zin in de nacompetitie?

Wil je, ook als recreant, een keer in competitieverband wat wedstrijdjes spelen? Dan kan je je nu aanmelden om mee te doen aan de nacompetitie. Deze wordt georganiseerd door BV Slotermeer. De meeste wedstrijden worden gespeeld tijdens de speelavond van de thuisspelende vereniging en start ongeveer half februari. Een enkele vereniging speelt in het weekend. Zie hieronder voor meer informatie. Je kan je aanmelden bij Guido.

Afgelopen seizoen heeft BC IJmond meegedaan met een groot team (14 spelers) verdeeld over twee teams in de klasse van de 2de en 3de klasse en met één team in de 4de en 5de klasse. Toen heeft er geen team met recreantenspelers meegedaan. Wie weet lukt dat dit jaar! Iedere recreant kan inschrijven, hoe lang of kort je ook speelt. Vier spelers per team is het minimale, maar met meer spelers is het makkelijker rond te krijgen. De wedstrijden zijn voornamelijk doordeweeks ’s avonds. Maar er zijn verenigingen met dispensatie om in het weekend te spelen. Het speelschema is ruim van te voren bekend.

Als de inschrijvingen gedaan zijn maakt Guido een schema waarin je kunt aangeven welke wedstrijden je wel en niet kunt spelen. Daar komt dan de indeling uit voort. Doel is om zoveel mogelijk wisselende samenstellingen te maken.

De inschrijfkosten zijn € 25,- per team en voor recreantenteams € 15,- per team. Let wel op dat in een veren klasse er een toeslag is voor de veren shuttles. En opgeven is jezelf verbinden aan de kosten!

Je kan je aanmelden bij Guido. Voor eventuele vragen kan je hem ook benaderen of stuur een e-mail naar tc@bc-ijmond.nl