Competitienieuws 4

Januari is alweer de laatste maand van de reguliere competitie. De spelers van BC IJmond hebben nog twee of drie wedstrijden te spelen. De stand van zaken.

Het eerste team verloor in december twee keer en won daarna met 5-3 in en tegen Heemskerk. Zij strijden met BV Almere om de 3e plaats.
Team 2 won hun laatste wedstrijd tegen De Kwakel met 6-2 en staat op dit moment op de 3e  plaats. Hoogkarspel staat op één punt onder ze maar heeft een wedstrijd minder gespeeld.
Team 3 heeft nog steeds alle wedstrijden gewonnen en heeft zes punten voorsprong op Zeeburg. Er mogen dus niet teveel punten worden verspeeld!
Het 4e team won alle drie de wedstrijden in december en speelt komende maandag tegen de niet meer in te halen koploper Gaasperdam. De tweede plek lijkt wel veilig gesteld.
Team 5 weet zich na hun promotie goed te handhaven in de 3e klasse. Een 4e plaats in hun poule is haalbaar.
Het herenteam tenslotte streeft af op het kampioenschap. Zij gaan ongeslagen aan de leiding en hebben een grote voorsprong op hun concurrent Weesp! Zet de champagne voor de mannen maar al vast koud!