Badhoevedorp BC 1 – BC IJmond 5

Op donderdag 12 januari jl. reden Tessa, Ronald en Ilona vol frisse moed in het autootje richting Badhoevedorp. Helaas kon Anton het team niet versterken want die was geveld door de griep. Henny ging de boel redden en dat was maar goed ook!

Een beetje overmoedig betraden we om 20.00 uur de arena want ja wat kon ons gebeuren? Thuis hadden we met 8-0 van ze gewonnen. Ok, wel in een andere formatie, maar goed, het zou allemaal wel goed komen.

De herendubbel werd, na een beetje aftasten, appeltje eitje. De dames waren meer met elkaar bezig dan de wedstrijd dus 1-1.

Toen kwamen de beruchte singles. Ronald mocht als eerste. Hij ging tot het gaatje, heeft alle hoeken van het veld gezien maar het mocht niet baten, 2-1. Toen kwam Ilona. Voor de eerste keer na haar zweepslagblessure. “Je moet lopen, Ilona!”. 3-1. Onze reddende engel Henny heeft de boel weer rechtgetrokken. Hij domineerde de wedstrijd, 3-2. Tessa was in zeer goede doen en liep de longen uit haar lijf. Helaas leverden haar inspanningen geen winst op. 16-21, 21-16, 22-20. Tussenstand 4-2, op voor een gelijkspel!

Mix Ronald en Ilona verloren, 5-2. Maar daar hebben we onze reddende engel weer en Tessa. Zij hebben gelukkig de mix gewonnen. Eindstand 5-3! In een heftige sneeuwstorm keerden we weer huiswaarts!