Koningstoernooi 2017

Een wederom geslaagde editie van het Koningstoernooi betekende weer het einde van een sportief geslaagd badmintonseizoen bij BC IJmond! Deze keer werd het toernooi en de aansluitende feestavond op een donderdag gehouden. Dit betekende dat er acht banen beschikbaar waren in plaats van 12. Maar de 12 banen bleken niet nodig. Esther en Paul konden zes banen vullen met enthousiaste oranjegasten. Met hulp van andere leden waren de banen weer versierd en de handicaps geregeld. Korte rackets, strandmateriaal en een groot oranje zeil zorgden voor veel gejoel en onverwachte (re)acties in de zaal. Na vijf speelrondes en het maken van de groepsfoto werd de balans opgemaakt en kon er richting drank worden gegaan. Het Sportcafé was inmiddels door de feestcommissie opgetuigd en het ontvangstcomité stond klaar om met een glaasje de avond voort te zetten. Eerst vond de prijsuitreiking plaats. Bij de heren was Martin “de beste” en bij de dames Maaike. De formuleprijs (20×4+Henny’s leeftijd) werd gewonnen door Engel en mooist uitgedoste speler was Nicolette. Na weer een rondje drank was het tijd voor de Grote Bingo, geleid door Bianca en Marjolijn. En de prijzentafel was weer flink gevuld! Moe en voldaan trokken we na de bingo weer naar de bar cq. stamtafels en het was nog lang gezellig!

Het bestuur wenst u allen een fijne vakantie…..we zien jullie graag weer in het seizoen 2017-2018.