Team 5 (weer) kampioen!

Op dinsdag 13 maart werden de kampioenen van het seizoen 2017 – 2018 gefeliciteerd. Dit heeft even op zich laten wachten omdat er niet een eerdere speelavond was waarop het gehele team aanwezig kon zijn. Na een kleine speech van de voorzitter werden er bloemen aan onze kampioenen overhandigd. Door het behalen van dit kampioenschap zal Team 5 promoveren naar de 2e klasse. Hierdoor spelen er volgend seizoen 4 teams in de 2de klasse. Team 1 eindigde op een 2de plaats in de competitie en zal ook volgend jaar weer in de 1 klasse uitkomen. Team 3 eindigde op een 6e plaats en Team 4 op een mooie 2de plaats. Beiden teams spelen ook volgend seizoen in de 2de klasse. Team 6 eindigde op de 5e plaats en speelt volgend jaar weer in de 4de klasse. Het herenteam eindigde op een 5 plaats maar heeft besloten te gaan stoppen omdat gebleken is dat het iedere wedstrijd toch weer moeilijk was een volledig team op de been te brengen. Enkele heren sluiten zich nu aan bij het nieuw te formeren gemengd team. Zij zullen gaan beginnen in de 3de klasse. Zij worden dan Team 6 waardoor het huidige Team 6 Team 7 gaat worden. Ook volgend jaar hebben we dus 7 competitieteams, hiervan gaan er 4 op de dinsdag spelen en 3 op de donderdagavond.