Vrienden- & Familietoernooi 2018 groot succes.

Het Vrienden- en Familietoernooi op zondag 25 maart was een groot succes! Met 86 deelnemers was de zaal volledig gevuld. Het was de organisatie weer gelukt om meerdere ouder-kindpoules, dames- en herendubbelpoules in elkaar te zetten. Van jong (9 jaar) tot oud (70 jaar) genoot van het spelletje en de vele familie en vrienden op de tribune maakten dat het weer een gezellige dag werd. Na de sportieve inspanningen werden de prijzen uitgereikt in Sportcafé Oost door Wilca en Tinka de Vries en onze voorzitter Paul van de Keer. Deze laatste ontving uit handen van Wilca een kleine presentie voor de velen uren arbeid die hij heeft verricht om er weer een geslaagd toernooi van te maken. Na de prijsuitreiking bleven veel deelnemers zitten voor de gezelligheid maar ook voor de maaltijd. Zo’n 65 deelnemers genoten van de saté, patat en het saladebuffet…en de toezeggingen voor deelname volgend jaar werden alweer gedaan.

…de organisatie van de dag, Wilca & Tinka, genietend van de soep van Bos Kookt!