Vrienden- & Familietoernooi weer geslaagd!

Op zondag 17 maart werd in sporthal IJmuiden-Oost weer het traditionele Vrienden- en Familietoernooi gespeeld. Nadat vorig jaar een record aantal spelers deelnam, was ook nu de opkomst weer groot. Zo’n 60 badmintonners vulden de sporthal van 11.00 uur tot 17.00 uur. De jongste deelnemers waren 9 jaar en de oudste was 70+. Het was weer een gezellige verzameling familie en vrienden van de leden van BC IJmond. In diverse poules werd soms flink fanatiek gestreden, maar de gezelligheid en lol waren overal te proeven en te zien.

In het middagprogramma was door de organisatie een grote husselpoule gemaakt, waarbij de verschillende ouders en kinderen door elkaar speelden. Dit bleek een groot succes! In de sportkantine was door de feestcommissie nog voor diverse spelletjes gezorgd.

Na de prijsuitreiking werd in Sportcafé Oost nog nagenoten tijdens de door Bos Kookt verzorgde maaltijd. Soep, saté, salades en brood zorgden voor welverdiende gevulde magen. Er kan weer worden teruggekeken op een zeer succesvolle sportieve dag die volgend jaar zeker weer moet plaatsvinden!

Hieronder de winnaars:

Damesdubbel:
Christa en Jessica Mendrik
Herendubbel:
Ruud en Ronald van Schinkel
Ouder-Kind:
Steven en Vera, Mark en Tim, Esther en Ruben
Gemengd dubbels:
Ruud van Schinkel en Petnoi Schultz,
Amir Mohammad en Kim Bouwman
Prijs voor toppartij:
Marit en Sanne en Tim en Stef.