Rabobank Coöperatief Noodfonds

Als vereniging hebben wij een aanvraag ingediend bij het Rabobank Coöperatief Noodfonds. De aanvraag is door ons ingediend vanwege het vervallen van ons Jubileumtoernooi als gevolg van de coronacrisis waarvoor we reeds kosten hadden gemaakt en waardoor we ook inkomsten gaan missen. Deze week ontvingen wij onderstaand bericht van het Rabobank Coöperatief Noodfonds: 

“De coronacrisis raakt onze samenleving als geheel maar ook verenigingen, stichtingen en maatschappelijke instanties. Rabobank wil in deze bijzondere en hectische tijd hulp bieden via het Rabobank Coöperatief Noodfonds aan verenigingen, stichtingen en  maatschappelijke initiatieven. Ook Badminton Club IJmond heeft een verzoek ingediend. 

 

Het doet mij daarom plezier te kunnen meedelen dat Badminton Club IJmond een donatie van € 500,- ontvangt.

Met vriendelijke groet,
Rabobank Haarlem-IJmond

Jerry Notenboom
directievoorzitter”

Namens de vereniging heeft onze voorzitter de volgende reactie verstuurd naar Jerry Notenboom. 

“Beste Jerry,

Hierbij wil ik u namens de Badminton Club IJmond hartelijk danken voor de donatie vanuit het Rabobank Coöperatief Fonds. Wij hadden ons jubileumjaar graag afgesloten met een jubileumfeest dat nu geen doorgang kan vinden. Ook wordt het voor ons spannend of we op 1 september kunnen beginnen met badmintonnen en of er nog leden gaan opzeggen door de huidige situatie. De toegekende donatie komt zeker van pas!

Met sportieve groet,

Paul van de Keer
voorzitter BC IJmond”