Vissenloop 2022

De Vissenloop, het WANDELevenement van IJmuiden!

Op zaterdag 21 mei 2022 organiseert het KWF voor de zesde keer de VISSENLOOP IJMUIDEN. Door deel te nemen aan dit evenement steun je KWF Kankerbestrijding en dat is mooi! Want iedereen verdient een morgen…

Vorig jaar vond er een alternatieve Vissenloop plaats, waaraan een klein groepje IJmonders meedeed. Dit jaar wordt het een uniek evenement! De Vissenloop zal de wandelaars leiden over de grootste zeesluis ter wereld!

Het zou leuk zijn als we dit jaar een grote groep wandelaars op de been kunnen krijgen. Als we mooi weer hebben kunnen we in onze clubkleding meedoen, waarmee we promotie voor de club kunnen maken!
We zullen dan meedoen aan de 10 km-route. Onderweg is er voldoende gelegenheid voor een natje en een droogje.

Bij de finish krijg je een lekker gebakken visje of een haring. Ook staan er op het finishterrein diverse kraampjes, kan er een drankje worden genuttigd en speelt er een gezellige band.

De startlocatie is dit jaar het terrein van het Buko Stadion (Telstar) aan de Minister van Houtenlaan in Velsen-Zuid.
De finish vindt plaats op Plein 1945 (en dus niet bij de KNRM waar we normaal gesproken startten).
De kosten bedragen € 10,- (voor de 10 km). Ook kun je bij mij loten kopen voor € 1,- per stuk.
De 10 km-wandeling start tussen 11.00 en 13.00 uur. Er kan tot 17.00 uur gefinisht worden.
Voor verdere informatie, zie www.vissenloop.nl

Dus, allen: kom uit je luie stoel en loop voor het goede doel!

Groetjes, Esther (lid Sponsorcommissie Vissenloop)