Afscheid van 113 jaar badminton

Op 28 juni hebben we drie heren in de bloemen gezet, die samen na 113 jaar badmintonnen afscheid hebben genomen. Engel Paap had al eerder aangegeven dat het voor zijn gezondheid beter was om het rustiger aan te doen. Hij is 25 jaar lid geweest. Ton van Ewijk besefte aan het eind van dit seizoen dat het met wat kleine gezondheidsakkefietjes ook voor hem verstandig was om te stoppen met badmintonnen. Ton was er als het kon twee keer per week en is dit jaar maar liefst 35 jaar lid!

Tenslotte, we hadden niet verwacht dat hij ooit zou stoppen, heeft ook Henny Böhm zijn racket aan een Beverwijkse wilg gehangen. Henny is in 1969 lid geworden en heeft veel voor de club betekend. Hij heeft veel training gegeven aan de jeugd, die wij vroeger volop hadden, en ook voor het organiseren van activiteiten en het besturen van de club draaide hij zijn hand niet om. En om 53 jaar bij een club betrokken te zijn laat zien dat zijn liefde voor het badminton en speciaal bij ons gezellige BC IJmond diep zat! We zullen de heren missen in de sporthal en hopen hen zo af en toe nog in de kantine te mogen begroeten voor een borrel!

De voorzitter, Paul